ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

Η JUSTINVITE by ARTANDVISION δημιουργεί προσκλητήρια για γάμους, βαπτίσεις κι άλλες εκδηλώσεις ενώ φροντίζει για το έντυπο concept της διακόσμησης (χάρτινες θεματικές κατασκευές - βιβλία ευχών, χωνάκια γλυκών, σουπλά, stand, μπομπονιέρες, κουτί για τα ρούχα βαπτιστικά ρούχα, κ.α.).

Όλα τα ωραία ξεκινούν με μια πρόσκληση! Ο γάμος, η βάπτιση, το παιδικό πάρτι, τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος...

Το προσκλητήριο επομένως δεν είναι ένα απλό χαρτί, αλλά συμβολίζει μία νέα αρχή γεμάτη ελπίδα κι όμορφα συναισθήματα.

Η JUSTINVITE by ARTANDVISION μπαίνει στην ψυχολογία τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη, για να αποτυπώσει αυτά τα συναισθήματα και να φέρει τους δυο τους ακόμη πιο κοντά.

Η επικοινωνία άλλωστε σχετίζεται με το στόχο ενός προσκλητηρίου. Ο καλεσμένος θέλουμε να νιώσει ότι αυτή η πρόσκληση φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνον και να μην την παρατήσει σε δευτερόλεπτα στο σαλόνι του, ενώ ο αποστολέας να μεταδώσει τη χαρά που αισθάνεται.

Όποιος λοιπόν κι αν είναι ο τύπος σας, ρομαντικός και κλασικός, παιχνιδιάρικος και χαριτωμένος, αυστηρός ή λίγο πιο ροκ, η JUSTINVITE by ARTANDVISION δημιουργεί το κατάλληλο για την περίπτωση και περίστασή σας προσκλητήριο!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...