Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 12:52

Προσκλητήρια εμπνευσμένα από... παραμύθια!

 

Λένε πως κάποια μέρα θα είμαστε αρκετά μεγάλοι, για να διαβάζουμε ξανά παραμύθια. Η αλήθεια είναι λοιπόν πως αυτές οι μαγικές ιστορίες ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους σε μία χώρα, όπου όλα μοιάζουν αλλιώς. Όπως ακριβώς τα έχουμε ονειρευτεί! Γι’ αυτό το λόγο η JustInviteπροτείνει να εμπνευστείτε το προσκλητήριο του γάμου ή της βάπτισης από το αγαπημένο σας παραμύθι.
 

 

Προσκλητήριο βάπτισης σαν παραμύθι

 

Ξέρουμε πως το παιδί σου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις. Έτσι θέλεις για τον μικρό πρίγκιπα ή την πριγκίπισσά σου το πιο όμορφο προσκλητήριο, που θα διαφοροποιείται από όσα έχεις λάβει μέχρι σήμερα στα χέρια σου. Για να γίνει αυτό μπορείς να κάνεις το προσκλητήριο της βάπτισης πιο προσωπικό. Τόσο προσωπικό σαν το παραμύθι, που του αρέσει να του διαβάζεις λίγο πριν κοιμηθεί. Τα περισσότερα παιδιά έχουν ένα αγαπημένο παραμύθι. Επειδή μάλιστα θέλουν την επαναληπτικότητα σε ό,τι αγαπούν, ζητούν να το ακούν ξανά και ξανά μέχρι να φανταστούν ακριβώς τις εικόνες που έχουν πλάσει στο μυαλό τους. Επομένως ένα προσκλητήριο και μία θεματική βάπτιση, που θα βασίζεται στην τόσο πολύτιμη για εκείνο ιστορία, θα μείνει σε όλους αξέχαστη! Πρόκειται για μία ιδιαίτερη και προσωποποιημένη επιλογή, που θα έχει τη δική της ιστορία. Τα πράγματα είναι απλά, εσύ μας λες το αγαπημένο παραμύθι του κι εμείς θα εμπνευστούμε το προσκλητήριο και τις μπομπονιέρες.

 

 

 

 

 

Bonus tips

  • Διάλεξε το δικό του και όχι το δικό σου αγαπημένο παραμύθι
  •  Δείξε μας τις εικόνες, τους ήρωες και τις φράσεις που του αρέσουν περισσότερο
  • Πρόσθεσε έναν ήρωα στο παραμύθι, που θα είναι το ίδιο το παιδί και θα έχει το σκίτσο και το όνομά του
  • Συνδύασε το προσκλητήριο με τις μπομπονιέρες και τα υπόλοιπα απαραίτητα του μυστηρίου της βάπτισης
 

 

Προσκλητήριο γάμου σαν παραμύθι

 

Είπαμε, τα παραμύθια αρέσουν και στους μεγάλους. Ειδικά όταν μιλάμε για μία ιστορία αγάπης, που μπορούμε να παρομοιάσουμε με ένα πραγματικό παραμύθι. Πες μας ποια είναι η δική σου αγαπημένη ιστορία, που σου άρεσε να ακούς από παιδί και ζήτησέ μας να την προσαρμόσουμε στα σύγχρονα δεδομένα της προσωπικής ζωής σου. Έτσι μπορείς να νιώσεις σαν μία αληθινή πριγκίπισσα και σαν ένας ηρωικός πρίγκιπας του παραμυθιού. Επιτυχημένα παραδείγματα παραμυθιών για προσκλητήρια γάμου αποτελούν η Σταχτοπούτα και ο Πίτερ Παν. Εναλλακτικά μπορείς απλά να ξεκινήσεις το Μια φορά κι έναν καιρό του δικού σας προσωποποιημένου παραμυθιού και να βάλεις τις δικές σας νεράιδες στο κάστρο της ιστορίας. Όταν έχεις φαντασία όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα...

 

 

 

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...