Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 12:16

Η JustInvite προτείνει γάμο στα νότια προάστια

 

Η JustInvite προτείνει να οργανώσεις τον γάμο σου στα νότια προάστια. Όχι μόνο γιατί είμαστε νότιοι και αγαπάμε ό,τι σχετίζεται με την περιοχή, αλλά γιατί υπάρχουν πολλά όμορφα σημεία που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να περάσουν αξέχαστα και εσάς να ερωτευτείτε από την αρχή!

 

Τα νότια προάστια είναι σαν το ιδανικό σημείο για ένα πρώτο ραντεβού. Εκεί μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα μέχρι εκείνο να «σβήσει» στη θάλασσα και να δημιουργήσεις τη μοναδική ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι για τη συγκεκριμένη μέρα.

 

Γιατί οι περισσότεροι ονειρεύονται ένα γάμο κοντά στη θάλασσα

Αυτό συμβαίνει γιατί το υγρό στοιχείο εκτός από ατμόσφαιρα, προσφέρει μία ηρεμία και ανεμελιά. Κάτι σαν τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί... Με τη διαφορά όμως ότι στο νησί δεν έχει πάντα εύκολη πρόσβαση για όλους τους καλεσμένους σου. Ειδικά αν είναι μεγάλης ηλικίας ή αν έχουν μικρά παιδιά. Επιπλέον η θάλασσα αποτελεί από μόνη της ένα φυσικό στολίδι. Επομένως αν είσαι από εκείνους που επιλέγουν πιο απλά και boho σκηνικά, τότε η θαλασσινή αύρα θα συμπληρώσει το κάδρο σου με τον πιο φυσικό- και ίσως (ανάλογα με τις επιλογές και επιθυμίες σου) με πιο ανέξοδο- τρόπο.

 

 

Γιατί γάμος στα νότια προάστια

 

1.    Έχουν θάλασσα όπως το νησί, αλλά διατηρούν την καλή οργάνωση της αθηναϊκης πρωτεύουσας.

2.    Προσφέρουν αρκετές επιλογές για εκκλησία και δεξίωση ή πάρτι.

3.    Η θάλασσα ανεβάζει τη διάθεση του ζευγαριού και των καλεσμένων.

4.    Η φυσική ομορφιά δίνει ατμόσφαιρα στην τελετή σας.

5.    Ο στολισμός είναι πιο εύκολος.

6.    Ένας γάμος στα νότια προάστια μπορεί να γίνει από πολύ οικονομικός και bohemian μέχρι glamorous.

7.    Υπάρχουν πλούσιες επιλογές και για τους χειμερινούς μήνες. Τα νότια προάστια δε γνωρίζουν εποχικότητα.

8.    Τα σημεία για τη φωτογράφηση του ζευγαριού είναι απλά υπέροχα! Προτίμησε το μικρό νησί στο Καβούρι, τη μεγάλη παραλία στο Λαγονήσι ή το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

9. Οι επιλογές για ευφάνταστα προσκλητήρια γάμου, εμπνευσμένα από τη θάλασσα, είναι πάντα οι πιο ρομαντικές.

  

Τα top σημεία των νοτίων για γάμο

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει αμέτρητες επιλογές για ένα γάμο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση. Οι πιο περιζήτητες περιοχές είναι Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Λαγονήσι και Σούνιο. Προτίμησε έναν περιοποιημένο ανοιχτό χώρο και όχι κάποιο κτήμα στα Μεσόγεια. Η φυσική ομορφιά αποτελεί πάντα την πρώτη και κατά τη δική μας άποψη, την καλύτερη επιλογή!

 

Το ήξερες ότι...

 

Κατά τα ρωμαϊκά χρόνια, τα ζευγάρια επέλεγαν να παντρεύονται την 1η Ιουνίου και παράλληλα να γιορτάζουν το γάμο της Θεάς Ήρας και του Θεού Δία, οι οποίοι σύμφωνα με τη μυθολογία είχαν παντρευτεί την ίδια ημέρα; Μάλιστα τη Βικτωριανή εποχή, η παράδοση λέει πως τα ζευγάρια παντρεύονταν τον Ιούνιο γιατί τότε τα λουλούδια ήταν πολύ ανθισμένα και κάλυπταν τις άσχημες μυρωδιές των ανθρώπων. Κάπως έτσι προέκυψε μάλλον και ο όρος June Brides, δηλαδή νύφες του Ιουνίου, και οι περισσότεροι πλέον γάμοι να γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες κοντά στη θάλασσα…  

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...