Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 12:05

Γάμος στην παραλία: Θέλει οργάνωση και το σωστό προσκλητήριο

Η δική σας προσωπική ιστορία αγάπης σε συνδυασμό με τη θετική αύρα της θάλασσας δημιουργούν αυτή την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που σχεδόν πάντα έχει ένας γάμος στην παραλία.

 

Η JUSTINVITE.GR λέει δυνατά «ναι» στο beachwedding αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζει πως τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο φανταζόμαστε με την πρώτη σκέψη. Ο γάμος στην παραλία προϋποθέτει μία εξίσου καλή οργάνωση με εκείνον που γίνεται σ’ έναν επίσημο χώρο εκδηλώσεων.

 

4+ 1 Σημεία που χρειάζονται την προσοχή μας

 

1.    Ο ήχος.Η παραλία δεν αποτελεί το πιο ήσυχο μέρος με την καλύτερη ακουστική. Ακόμη και οι φυσικοί ήχοι θα πρέπει να έχουν ληφθεί υπόψη από τους ανθρώπους που θα φροντίσουν για τον ήχο και τη μουσική της βραδιάς. Μάλιστα αν τελέσετε και το μυστήριο του γάμου στην παραλία, τότε ίσως χρειαστείτε επιπλέον μέσα ώστε να ακούγονται καθαρά τα λόγια του μυστηρίου στους καλεσμένους σας.

 

2.    Ο καιρός.Ειδικά τα τελευταία χρόνια ο καιρός, ακόμη και το καλοκαίρι, έχει γίνει λίγο απρόβλεπτος. Αυτό σημαίνει πως καλείστε να έχετε προβλέψει ακόμη και για το χειρότερο καιρικό σενάριο, όπως είναι αυτό της βροχής.

 

3.    Η ιδιωτικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί και ξεχωριστά όμορφοι χώροι για την τέλεση και τη γιορτή ενός γάμου στην παραλία. Καλό είναι όμως να έχετε ρωτήσει νωρίτερα για την ιδιωτικότητα του χώρου. Έτσι θα αποφύγετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως τη μεγάλη ημέρα και να δείτε μερικούς ακάλεστους λουόμενους να παρακολουθούν από μία κοντινή απόσταση το μυστήριο και τη δεξίωση του γάμου σας.

 

4.    Το έδαφος. Τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το έδαφος που θα πατήσετε. Ιδανικά οι καλεσμένοι πρέπει να γνωρίζουν το προτεινόμενο από εσάς dresscode και weddingoutfit (και κυρίως σε ό,τι αφορά το παπούτσι).

 

 

5.    Ο αέρας. Τον διακρίνουμε από το νούμερο (2) που σχετίζεται με τον καιρό, για να τον τονίσουμε. Ειδικά αν αποφασίσετε να διοργανώσετε το γάμο σας στην παραλία ενός ελληνικού νησιού, τότε σίγουρα θα πρέπει να έχετε προβλέψει και για το ενδεχόμενο του αέρα.

 

Προσκλητήριο γάμου σε summermood

 

Το προσκλητήριο του γάμου σας προτείνουμε να είναι με με tropical ή beachconcept, ώστε να προετοιμάζει ανάλογα τους καλεσμένους σας για το τι θα ακολουθήσει. Σε αυτό θα ήταν χρήσιμο να υπήρχαν και οι αντίστοιχες οδηγίες. Τόσο για το πως θα φτάσουν στο σημείο όσο και για το τι να έχουν μαζί. Για παράδειγμα μία οδηγία για το outfit. Θα μπορούσατε μάλιστα να επιλέξετε ένα προσκλητήριο σε σχήμα βεντάλιας, ώστε οι καλεσμένοι σας να την αξιοποιήσουν και την ώρα του μυστηρίου για δροσιά.  Και να θυμάστε: Θέλουμε οι καλεσμένοι να αισθανθούν ότι τους προετοιμάζουμε για ένα πραγματικό beachparty!

 

JUSTINVITE.GR Ιδέες για ένα γάμο στην παραλία

 

§  Έχετε ένα σημείο όπου οι καλεσμένοι σας θα προμηθεύονται ένα άνετο ζευγάρι σαγιονάρες για να περπατήσουν στην άμμο.

 

§  Προτιμήστε ένα νυφικό σε πιο λιτή γραμμή και από πιο αέρινα υλικά όπως είναι για παράδειγμα το μετάξι και chiffon.

 

§  Φροντίστε να υπάρχει ένα “waterstation” για τους καλεσμένους σας, με δροσερό νερό κι αρκετό πάγο.

 

§  Τυπώστε μερικές ευφάνταστες βεντάλιες με τα αρχικά σας ή με την ημερομηνία του γάμου και χαρίστε τις στους καλεσμένους σας, για να παίρνουν αέρα τις hot ώρες του μυστηρίου.

 

§  Έχετε μερικές καρέκλες στην άμμο, προσεκτικά τοποθετημένες ώστε να είναι σταθερές, για τους καλεσμένους κάθε ηλικίας.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...