Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 08:52

Save the Date: Ο πρόλογος του γάμου σας

Μόλις έγινε η πρόταση και εσείς ξεκινάτε να οργανώνετε το γάμο. Θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας με φίλους και γνωστούς κι έτσι αποφασίζετε να τους «προειδοποιήσετε» για το προσκλητήριο που θα λάβουν. Σε κάθε περίπτωση το SavetheDate είναι ένας ωραίος πρόλογος...

 

Ναι, αποτελεί μία καινούργια τάση και ένα trend που έχει αγαπηθεί ιδαιίτερα για το fun του. Μία SavetheDate κάρτα μπορεί να είναι από πολύ απλή μέχρι πολύ χαρούμενη και διασκεδαστική ανάλογα με το εικαστικό concept, αλλά κι αυτό που θα γράψετε επάνω απευθυνόμενοι στους παραλήπτες της.

 

Γιατί να στείλω Save the Date

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι γάμοι γίνονται εκτός της πόλης, σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, στο μέρος όπου γνωρίστηκε το ζευγάρι ή ακόμη και στο εξωτερικό. Επομένως οι καλεσμένοι σας πρέπει να προετοιμαστούν για το ταξίδι, ώστε να μπορέσουν να είναι κοντά σας.

... “savethedatefor us!

 

Πότε το στέλνουμε

 

Να μία καλή ερώτηση. Συχνά μάλιστα μάς ρωτάτε και πότε στέλνουμε τα προσκλητήρια του γάμου. Σε γενικές γραμμές λοιπόν το προσκλητήριο ενός γάμου είναι καλό να αποστέλλεται δύο μήνες πριν το μυστήριο και το SavetheDate πέντε μήνες νωρίτερα. Φροντίστε μόνο οι παραλήπτες του SavetheDate να είναι αυτοί που σίγουρα επιθυμείτε να παραστούν στο γάμο σας.

 

Τι γράφουμε σε μία SavetheDate κάρτα;

 

Μία τέτοιου είδους κάρτα δε χρειάζεται πολλά λόγια, αφού αφορά μία απόλυτα συγκεκριμένη πληροφορία, την ημερομηνία του γάμου σας. Σε αυτή προσθέστε μόνο τα τελείως απαραίτητα, όπως είναι τα ονόματα σας και την τοποθεσία. Ακόμη κι αν δεν έχετε κλείσει τις λεπτομέρειες, απλά αναφέρετε το “που” και “πότε”. Τέλος αν ανήκετε στους σούπερ οργανωτικούς, μπορείτε να τους δώσετε και το website που θα φιλοξενεί μελλοντικά πληροφορίες για τη διευκόλυνση των καλεσμένων.

 

Save the Date Bonus Info

 

  • Μπορεί να αποσταλεί και ηλεκτρονικά.
  • Χωρίς να είναι απαραίτητο, μπορείτε να το συνδυάσετε με το concept του γάμου σας. Εναλλακτικά έχετε τώρα τη δυνατότητα να στείλετε στους καλεσμένους σας κάτι λιγότερο formal και περισσότερο διασκεδαστικό!
  •  Φτιάξτε ένα SavetheDate σε μορφή κάρτας, φωτογραφίας, μαγνήτη, αυτοκόλλητου ή (για τους πιο ευφάνταστους) διαμορφωμένο πάνω στο αγαπημένο αντικείμενό σας. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...