Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 10:57

Προσκλητήρια γάμου Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014

Ναι, ακούγεται σαν παρουσίαση των νέων τάσεων που χαρακτηρίζουν την καλοκαιρινή κολεξιόν ενός διάσημου οίκου μόδας...

Η αλήθεια βέβαια είναι πως η μόδα αφιερώνει πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στο γάμο και οι δύο έννοιες μπερδεύονται αρμονικά, γεγονός που μας αρέσει πολύ αλλά δυσκολεύει την τελική επιλογή.

Έτσι λοιπόν τυχερή νύφη ή γαμπρέ που διαβάζεις αυτό το άρθρο κι ονειρεύεσαι να κάνεις το γάμο σου την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι του 2014, η JUSTINVITE by ARTANDVISION σου προτείνει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο προσκλητήριο γάμου.

Σύμφωνα με αυτές το 2014 προβλέπεται να είναι μία από τις πιο ρομαντικές χρονιές! Έτσι το floral, οι παλ αποχρώσεις, τα ανάλαφρα μοτίβα κι υλικά όπως η δαντέλα έχουν την τιμητική τους.

Στη μόδα είναι επίσης και τα προσκλητήρια με έντονες ρίγες και χαριτωμένα, παιχνιδιάρικα τελειώματα στο χαρτί (Colored edge).

Μία ακόμη τάση θέλει τις προσκλήσεις Γάμου για την Άνοιξη- Καλοκαίρι του 2014 να έχουν κάποια vintage στοιχεία. Αυτό συνήθως επιτυγχάνεται με παλαιωμένο χαρτί, συγκεκριμένη γραμματοσειρά και μοτίβα- προτείνονται τα floral- που θυμίζουν κάτι από τις πορσελάνες της γιαγιάς και τις κλασικές ταινίες του ασπρόμαυρου κινηματογράφου.

Σταθερή αξία- ειδικά για τους γάμους που προβλέπεται να γίνουν στην καρδιά του καλοκαιριού- αποτελούν το blue navy και οι φυσικές, γήινες αποχρώσεις. Σε αυτές η μόδα προσθέτει ορισμένα μεταλλικά στοιχεία όπως το ροζ χρυσό χρώμα του μπρούντζου, έτσι για να κάνει τη διαφορά!

Μία ξεχωριστή τάση επίσης θέλει τις προσκλήσεις Γάμου περισσότερο... καλλιτεχνικές! Διαλέξτε τον αγαπημένο σας ζωγράφο και ζητήστε του να σχεδιάσει κάτι στο χέρι, με την υπογραφή του, αποκλειστικά για το γάμο σας...

Η μεγάλη ποικιλία των νέων προσκλήσεων JUSTINVITE by ARTANDVISION καλύπτει κάθε γούστο, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και διατηρώντας την ποιότητα στα υλικά και την αισθητική στο αποτέλεσμα.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...