Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 10:37

Ευχαριστήριες Κάρτες Γάμου: 5+1 ιδέες για να πείτε «ευχαριστώ»!

Μία ευχαριστήρια κάρτα γάμου βασίζεται στις εξής δύο βασικές αρχές, της ευγνωμοσύνης και της αμεσότητας.

Ευγνωμοσύνη για την παρουσία, το δώρο, τα χρήματα ή την όποια ξεχωριστή συμμετοχή προσέφερε ο καλεσμένος σας.

Αμεσότητα όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης μίας ευχαριστήριας κάρτας. Όσο πιο νωρίς τη στείλετε, τόσο πιο πρόσφατο είναι το γεγονός και οι μνήμες- τόσο οι δικές σας όσο και του καλεσμένου- από το μυστήριο.

Ο τρόπος παρουσίασης μίας ευχαριστήριας κάρτας ποικίλει. Χάρη στην τεχνολογία και τις διάφορες γραφιστικές τεχνικές, μπορείτε να βάλετε φαντασία και να κάνετε πολύ πρωτότυπα πράγματα! Εναλλακτικά, διαλέξτε τον παραδοσιακό τρόπο ενός χειρόγραφου σημειώματος που η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και δείχνει περισσότερο φροντισμένο.

Η JUSTINVITE by ARTANDVISION προτείνει...

• Κάντε το σημείωμά μας προσωπικό, με συγκεκριμένες αναφορές στο πρόσωπο και ενδεχομένως το δώρο του παραλήπτη.

• Να είστε εκδηλωτικοί κι ενθουσιώδεις κατά τη γραφή σας. Θέλετε ο παραλήπτης να νιώσει ότι χαρήκατε πολύ που σας τίμησε με την παρουσία του.

• Μη χρησιμοποιήσετε εκφράσεις του τύπου «Συγγνώμη για την καθυστέρησή μας, αλλά...» κτλ. Οι δικαιολογίες δεν ενδιαφέρουν τον καλεσμένο σας, παρά μόνο το συναίσθημα που έχετε να του μεταδώσετε.

• Φροντίστε ώστε η «ατμόσφαιρα», που θ' αποπνέει η ευχαριστήρια κάρτα σας να έχει κάτι από τη χαρά, τη θετική ενέργεια και το ευχάριστο κλίμα εκείνης της ημέρας.

• Βάλτε λίγο χιούμορ στη γραφή σας! Αποφύγετε τις τυπικές κι απρόσωπες εκφράσεις στο κείμενο.

• Δημιουργήστε το προφίλ του παραλήπτη της ευχαριστήριας κάρτας (με βάση την ηλικία, το φύλο, τη σχέση που έχετε μαζί του κτλ.) και γράψτε κάτι που θα του ταιριάζει και θα του αρέσει να διαβάσει.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...