Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 08:44

Η παρουσία μας στη BRIDE LINE 2015.

Η φετινή παρουσία της JUSTINVITE by ARTANDVISION στoν 50ο Πανελλήνιο δειγματισμό ειδών γάμου και βάπτισης "Bride Line 2015" στο  MEC Παιανίας, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!

Σας υποδεχθήκαμε σε ένα χώρο με έναν δικό του χαρακτήρα, με έντονο ρομαντισμό και ιδιαίτερες προτάσεις στο θέμα των προσκλητηρίων για lifetime events, όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση.

Με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών της, η JUSTINVITE by ARTANDVISION προσεγγίζει αυτά τα πολύ προσωπικά- επί της ουσίας- κοινωνικά γεγονότα με διακριτικότητα κι ευαισθησία.

Επιθυμία μας είναι να μας βλέπετε ως τον πολύτιμο εκείνο συνεργάτη που χρειάζεστε συχνά, προκειμένου να καλύψετε στο χρόνο και με τον τρόπο που θέλετε, ακόμη και τον πιο απαιτητικό γάμο, τη βάπτιση ή γενικά ένα event!

Είμαστε σίγουροι ότι η γνωριμία μας στην έκθεση σημαίνει απλά την αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας που θα αποδείξει ότι πάντα υπάρχει χώρος για νέες συνεργασίες. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας κοινούς στόχους και πορεία.

Αναμένουμε τη δική σας πρόταση συνεργασίας, με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,

Η ομάδα της JUSTINVITE by ARTANDVISION

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...